www.Shijoje.de.tl


 
Chato Me Rinin Shqiptare

Chat Shqiptar Chat Kosovar Chato Bisedo Fol Me Djem Dhe Vajza Sexy Flisni Lirshem Shqiperia Chat Akullore Chat Malsia Chat Jugu Chat Shijoje

Rregullat e Chatit       Rregullat e Chatit


           1. Ndalohen Reklamat e Asnje lloj Web Site.
           2. Ndalohen   Shajret.
           3. Mos bllokoni Faqen kryesore (Main) Me Copy Paste Ose Figura (smile).
           4. Nese dikush eshte i perjashturar,ose dikush perjashton dike,me arsye bindese,asnje te mos e fuse me,ne te kundert do shkarkohet nga pozicioni qe ka .
           5. Mos kerkoni te beheni owner ose moderator,vendos vete operatori se cili duhet te jete .


Keto Jane Rregullat e Chatit Ton Me Respeket Stafi i Shijoje Chat Shpresoj Tja Kaloni Bukur.

 


 

Bisedoni krijoni njohje te reja me djem dhe vajza ♥

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free